Stili poročnih dekoracij

Poročna dekoracija in stili

Poročna dekoracija je ena prvih stvari, ki so na meniju vsake neveste. Poročna dekoracija je tako odvisna od vaših želje, osebnosti in vašega zgleda. Zadnje čase se veliko nevest odloča za raznolike vzorce in barve ter oblike. Prav tako pa so poročne dekoracije tesno povezane tudi s stilom vaše teme. Poroke se lahko razlikujejo na pomen, ki ga želite sporočiti. Sama poročna dekoracija pa je odvisna od sposobnosti aranžerjev. Zato bodite še posebej pozorni na izbiro, prav njih. Ali ste bolj resna in tradicionalna oseba? Si želite, da bi vaša poročna dekoracija opisovala vaš stil in osebnost?

Potem je za vas stil vintage:

Vintage ali starinski stil. Je za vse tiste, ki želijo ohraniti tradicijo in preteklost. Poročna dekoracija je tako bolj skromna in polna rož. Da bi se vsi simboli povezali je prav tako pomembno, da se ženin in nevesta oblečeta v tista leta v katerih je dekoracija. Predhodno se je dobro pozanimati kakšna obleka prihaja iz katerih let in kakšna poročna dekoracija je bila takrat prisotna. Da ne boste imeli poročne dekoracije iz 20 let prejšnjega stoletja, obleke pa iz 60. V to poroko se velikokrat vključi les ali lubje, prav tako so barve bolj nežne ali pa zelo odločne. Če želite, da bi bila vaša vintage poroka popolna do potankosti se je prav tako potrebno pozanimati o hrani, ki so jo takrat uživali in na kakšne načine so jo pripravljali.

Ste bolj odprta duša, ki si želi mnogo zabave a je v srcu zelo preprosta in vesela?

Potem je vaša poročna dekoracija gotovo tista na plaži ali ob morju. Če se boste določili za poroko ob morju, morate biti pozorni na več stvari. Prva izmed stvari je, da naj bo to preprosta poroka. Vaša obleka naj bo sproščena, prav tako vaša pričeska. Okolje naj bo okrašeno s morskimi motivi in nežnimi morskimi barvami. Velikokrat se vključijo tudi ribiške mreže in sidra. Če boste imeli poroko na prostem bodite pozorni na vreme. Te poroke je zelo nesmotrno načrtovati veliko prej, ker je vse odvisno od vremena. Vendar sami veste, da kasneje so vsa dobra mesta že zasedena, zato kdo ne tvega ne dobi ničesar.

Ste oseba, ki je vedno oblečena v skladu s trendom in ima veliko volje in občutka za modo?

Potem je vaša poročna dekoracija gotovo moderna. Pri moderni dekoraciji ni pravil in omejitev. Lahko naredite kar želite. Lahko se poigrate z vzorci, oblikami, simboli in barvami. Lahko ste drzni! Veliko nevest se odloča za moderno dekoracijo saj pri tem ne rabijo pazit na veliko stvari. Vse njihove želje so lahko vključene v ta majhen stil. Aranžerji prav tako obožujejo ta stil, ker jim pusti veliko poti odprtih do njihove velike domišljije.

Vsekakor za bilo kateri stil se boste odločili, bodite previdni in upoštevajte vaše želje in želje vašega partnerja. Ne nazadnje se boste zdaj iz dveh celot združili v eno, skupno!